1 Autorizare Funcționare la PIF Centrale Termice de 24 Kw Buc 35 €
2 Verificare Tehnica Periodica Centrala Termica de 24 Kw Buc 25 €
3 Autorizare de funcționare la PIF sau VTP,24kw <35 kw* Buc 35 €
4 Prima ora de  manopera pentru Centrale Murale si Aparate tip SPLIT si Pompe Tip Hidrofor Ora/om 30 €
5 Următoarele ore de manopera pentru Centrale Murale si Aparate tip SPLIT si Pompe Tip Hidrofor ( facturabile din 30 in 30 minute. Ora/om 25 €
6 Constatare pentru Centrale Murale si Aparate tip SPLIT si Pompe Tip Hidrofor Buc 20

Condiții comerciale:

Preturile sunt percepute pentru aria de competenta: Jud. Bucuresti , Ilfov, Dambovita, Ialomita, Calarasi si Giurgiu,  in cazul in care intervenția este in afara garanției si in afara zonei se va percepe un tarif de 0,6 Euro/km pe distanta dus pentru o programare normala (intervenție in 48 ore) sau 0.3 euro fara tva in cazul programării in termen de maxim 5-10 zile lucrătoare .

Politica de discount nu se aplica preturilor practicate pentru transport.
Transportul nu se va factura separat, va fi inclus in prețul manoperei prestate insa va fi defalcat la momentul ofertei.

In cazul manoperei orare se facturează prima ora de manopera întreaga indiferent de timpul de intervenție urmând ca restul de timp la depășirea primei ore sa se factureze la diviziune de 30 de minute.

La preturile din tabelul de mai sus se pot practica discounturi in funcție de cantitate si modul in care se exercita serviciile (cu sau fără contract de mentenanța).

In cazul in care din Fisa de Interventie  aferent Constatarii Tehnice rezulta inlocuirea unei sau mai multor piese de schimb ( in afara garanției), in cazul achiziționării acestora de la FUTURE LINE INSTAL , montajul pieselor noi se va face gratuit, clientul plătind doar ora de manopera aferenta constatării tehnice si prețul piesei de schimb .

Constatarea Tehnica nu implica remedierea defectiunii ci relevarea statului de garantie sau in afara garantiei si a posibilitatii/imposibilitatii de remediere a defectului de către servisant, ea fiind urmata de o Fisa de Interventie .

FUTURE LINE INSTAL  va interveni asupra echipamentelor la care este solicitat  cu conditia ca echipamentele sa fie accesibile interventiei operatorului de service fara a fi nevoie de mijloace speciale. In cazul in care echipamentul nu poate fi accesat de catre operatorul service, Beneficiarul va trebui sa puna la dispozitie pe propriile speze mijloace pentru a se putea accesa echipamentul, sau sa il aduca la nivelul solului pentru a putea fi servisat, iar in cazul in care nu se poate realiza constatarea sau interventia , beneficiarul achita deplasarea in cuantum de 100 ron.

Beneficiarul se obliga sa puna la dispozitie FUTURE LINE INSTAL SRL in cazul reclamarii unui defect al echipamentului, frontul  de lucru lipsit de sarcini , in caz contrar, repararea acestuia va fi reprogramata de catre Operatorul de Service iar prima deplasare se va considera ca fiind constatare si va fi facturata ca atare. Re-programarea va putea fi facuta numai dupa achitarea constatarii tehnice.

Preturile din prezenta oferta sunt exprimate in Euro fara TVA. 

Cursul de facturare este curs BNR SRL din ziua emiterii facturii.

Toate serviciile prezentate mai sus sunt pentru servisarea a echipamentelor, nu implica nici un consum de material in afara de sculele normale necesare executarii acestora, daca nu este precizat in mod explicit in denumirea serviciului sau in fisa de descriere a serviciului.

In urma finalizarii constatarilor tehnice/lucrarilor aferente serviciilor se va emite o FISA de Intervenite cu recomandari de remediere a unor posibile defectiuni, remedieri ce se vor cota in cazul in care exista posibilitatea executarii acestora sau obligatia legala de a le executa, de catre FUTURE LINE INSTAL   in o oferta separata.

FUTURE LINE INSTAL isi rezerva dreptul de putea refuza interventia asupra echipamentelor iesite din garantie fara a impieta asupra drepturilor consumatorului ce deriva din legislatia si normele in vigoare.

Prelungirea garantiei produselor comercializate sau sub contract cu FUTURE LINE INSTAL se poate realiza in urma semnarii unui contract de prelungire garantie, contract.